Voegbedrijf

info@grt-gevelwerken.nl

Wanneer schakel je een voegbedrijf in?

GRT Gevelwerken is een voeg bedrijf voor Den Haag en omstreken. Onze medewerkers beheersten hun vak. Of het nu een voeg bedrijf zoekt voor het aanbrengen of renoveren van Voegbedrijf gespecialiseerd in snijvoeg, terugleggende voeg, platvol voeg en knipvoeg, wij kunnen het!



Wanneer is gevelreiniging nodig?

Voeg bedrijf voor gevels, schoorstenen en buitenmuren

Voeg bedrijf voor alle mogelijke voegwerken

Voegen zorgen voor een soliditeit en bepalen voor een groot deel de uitstraling van het metselwerk. Dat maakt voegen tot een gespecialiseerd vak. We verzorgen zowel het aanleggen van nieuwe voegen bij nieuwbouwprojecten, als gevelrenovaties en schoorsteenrenovaties. Bij voeg renovatiewerken worden de bestaande voegen weggeslepen of uitgehakt. Vervolgens worden de nieuwe voegen aangebracht met zo min mogelijk verschil voor het originele aanzicht. Dit wil zeggen: in de juiste kleur en volgens de juiste voegtechniek. De ene voeg is tenslotte de andere niet. Kies daarom voor een voeg bedrijf met voldoende kennis, ervaring en vakmensen. Kies voor GRT Gevelwerken als uw voeg bedrijf voor Den Haag en Zuid-Holland. 


Inspectie aanvragen

Voeg bedrijf nodig? Neem vrijblijvend contact op 

De vakmensen van GRT Gevelwerken beheersen alle voorkomen voegmethodes, waaronder de:


  • Doorgestrekenvoeg
  • Snijvoeg
  • Terugliggende voeg
  • Knipvoeg
  • Platvol voeg


  • Welke moet ik mijn gevel reinigen?

    Voegen kennen verschillende soorten van slijtage. Vaak gaat het om een mix uit ouderdom en vervuiling. Scheurvorming als gevolg van verzakking is eveneens een veelvoorkomende oorzaak van schade aan gevels of gemetselde muren. Bij schoorstenen is vervuiling en verzanding van het metselwerk vaak een reden om het voeg bedrijf in te schakelen voor herstelwerk. 

  • Waarom is het nodig voegwerk te vervangen?

    Problemen met het voegwerk spelen vooral in oudere woningen. Ook de ligging van het pand speelt een rol. Een zijde van een woning waar geen zonlicht komt, zal eerder vervuilde gevels en voegen vertonen. Verouderd, vervuild of verzand voegwerk levert een bepaald risico op voor het pand. Naast dat lelijke voegen de aanblik en de waarde van het pand verstoren, zorgen ze voor vochtgevaar. Scheuren in de voegen of afgebrokkelde voegen als gevolg van verzanding zorgen ervoor dat er vocht via de muren, het pand kan binnendringen. Ziet u mos of groene aanslag op de voegen? Dit duidt op een vochtprobleem. Raken er korrels los wanneer u over de voegen wrijft? Dit is een teken dat de voegen verzanden. 

Inspectie aanvragen

Voeg bedrijf gespecialiseerd in knipvoegen

Knipvoegen behoren tot een van de oudste vormen van voegwerk. Knipvoegen zie je dan ook vaak terug in de gevels van monumentale panden en grachtenpanden. Het is een voeg die bekendstaat om zijn specifieke uiterlijk. Deze ontstaat door een speciale, vakkundige manier van afsnijden wat zorgt voor een driehoekige vorm van de voeg. Ook steekt de voeg een klein beetje buiten de steen uit. Dit is anders dan bijvoorbeeld bij een snijvoeg, waarbij de voeg gelijk is aan de stenen. Niet elk voeg bedrijf heeft medewerkers in dienst die de techniek van de knipvoeg goed beheersen. Wilt u uw gevel laten herstellen en maakt herstel van knipvoegen hier onderdeel van uit? Kies dan voor de zekerheid van voeg bedrijf GRT Gevelwerken!


Inspectie aanvragen
  • Wat is een vloercoating?

    Wat is een vloercoating?

    Wat is een vloercoating? 

    Wat is een vloercoating?

Voeg bedrijf voor schoorsteenrenovatie 

Bij GRT Gevelwerken zijn we thuis in alle mogelijke gevelwerken. Naast complete gevelrenovatie en alle mogelijke voegwerken, zijn we ook het voeg bedrijf voor schoorsteenrenovatie. Zo hoog op het dak is de staat van de gemetselde schoorsteen niet zo eenvoudig te controleren. En dat terwijl juist een schoorsteen het als hoogste punt het zwaar te verduren heeft onder weer, wind en temperatuurschommelingen.


Uiteraard is een schoorsteen hier op gebouwd en gaat het metselwerk en het voegwerk tientallen jaren mee.

Oudere schoorstenen zijn vaak eerder aan renovatie toe dan de gevel of het dak. Wacht daarom niet met het laten controleren van de bouwkundige staat van de schoorsteen tot ook het dak of de gevel aan herstel toe is. De kosten zijn dan vele malen hoger dan wanneer u tijdig een renovatie van de voegen laat uitvoeren. Door het voegwerk van de schoorsteen vroegtijdig te laten herstellen door het voeg bedrijf is het vaak niet nodig om de schoorsteen opnieuw te laten metselen.


GRT Gevelwerken: voeg bedrijf en gevelherstellers

GRT Gevelwerken is ervaren in alle type gevelprojecten. Niet alleen op het gebied van gemetselde gevels en voegwerk, maar ook op het gebied van betonreparaties, dakwerken en schilderwerken. Dit maakt ons tot een allround bedrijf voor complete oplossingen. Zowel als voeg bedrijf als op gebied van gevelherstel. We werken al vele jaren voor woningcorporaties, voor bedrijven en particulieren. Door ons aangenomen projecten worden zoals afgesproken aanvaard en uitgevoerd, binnen het overeengekomen tijdschema. Iets dat niet altijd vanzelfsprekend meer is. Wanneer u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar voeg bedrijf voor uw gevelproject dan is GRT Gevelwerken de aangewezen partner.


Laat ons helpen
Wanneer een gevel opnieuw voegen
door Rini Petersen 22 feb., 2024
Wanneer een gevel opnieuw voegen? 4 tekenen de gevel nieuw voegwerk nodig heeft van de Haagse gevel-voegen specialist die thuis is voegwerkherstel alle type voegen. Wij verzorgen voegwerk, gevelonderhoud, betonreparaties, dakwerk en bijkomende timmer en schilderwerken in Den Haag en de rest van Zuid-Holland.
Gevelwerken advies
door Rini Petersen 29 sep., 2023
Gevelwerken advies: deskundig advies voor uw geplande gevelwerken. Het repareren, onderhouden, reinigen of renoveren van gevels heeft een belangrijke functie. Start met deskundig advies wanneer u werk aan de gevel of het herstellen van voegen overweegt.
Scheuren in beton repareren
door Rini Petersen 28 aug., 2023
Scheuren in beton repareren? Hoe kun je scheuren in beton repareren? Als u besluit om kleine betonreparaties zelf uit te voeren, lees ons stappenplan. Ons advies: kies liever voor deskundigheid, topmaterialen, geen vieze handen en garantie wanneer u scheuren in beton wilt repareren. Ons team staat voor u klaar.
Wat is impregneren?
door Rini Petersen 29 jun., 2023
Wat is impregneren van gevels? Ben je op zoek naar een effectieve manier om je gevels te beschermen tegen vocht, vuil en schadelijke elementen? Bij GRT Gevelwerken verzorgen we gevelimpregnatie. Impregneren is een bewezen techniek die ervoor zorgt dat je gevels langer meegaan en hun oorspronkelijke uitstraling behouden.
Wanneer is gevelreiniging nodig?
door Rini Petersen 28 mrt., 2023
Wanneer is gevelreiniging nodig? Een schone gevel ziet er niet alleen beter uit. Je voorkomt met gevelreiniging de veel hogere kosten van gevelrenovatie. Panden met schone gevels zien er eenvoudig weg mooier, verzorgder, representatiever en waardevoller uit. Vraag een gratis gevelinspectie aan en stop algen en roetaanslag op de gevel met gevelreiniging.
Oude betonvloer opknappen
door Rini Petersen 30 jan., 2023
Oude betonvloer opknappen? Neem voor een vloerinspectie of een vrijblijvende offerte contact met ons op! We werken met moderne technieken en materialen die kapotte, vervuilde of versleten betonvloeren weer als nieuw maken. Nadat het beton herstel is kunnen we een coating aanbrengen die de betonvloer helemaal opfrist.
Hoe werkt vloercoating?
door Rini Petersen 28 nov., 2022
Hoe werkt vloercoating? Als Sika-vakman voor gevelwerken en vloerwerk aan betonnen vloeren, leggen we graag het belang uit van een goede vloercoating voor balkons en galerijvloeren. Een uitstekende kwaliteit garandeert een langdurige dichting en hechting, voor een lange levensduur van betonnen balkons en galerijvloeren.
Waarom kiezen voor balkonrenovatie
door Rini Petersen 27 dec., 2021
Waarom kiezen voor balkonrenovatie? Bij GRT Gevelwerken zijn we gespecialiseerd in gevelrenovatie, gevelonderhoud en betonreparatie. Veel mensen kunnen zich wel iets voorstellen bij gevelrenovatie. Maar bij balkonrenovatie ligt dat vaak iets genuanceerder. Want waarom zou je kiezen voor balkonrenovatie?

Deel dit artikel

Share by: